Новости ›› Полтава и область

Еколого-натуралістичний центр святкує День захисту дітей

01.06.2009 15:30 | просмотров: 2176
До Міжнародного Дня захисту дітей Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді провів виставку робіт, виконаних вихованцями заходу.

Організатори переслідували мету зацікавити діток роботою в гуртках та презентувати свою діяльність.

Поробки були найрізноманітніші і надзвичайно гарні. Виконані вони переважно із природного матеріалу: сухі і живі квіти, сухоцвіти, біокераміка, вироби з тканини. Також на виставці окреме місце зайняли і тваринки із зоолого-тваринницької бази: дрібні гризуни, свинки, гебони, дикі качки, декоративні кролики, За ними гуртківці доглядають самостійно. Також вирощують юні натуралісти різноманітні квіти, однорічні та багаторічні рослини, сільськогосподарські культури.

Профіль роботи з дітьми досить широкий, тож цікаву справу до душі в Еколого-натуралістичному центрі зможуть знайти юні зоологи, рослинники, ботаніки, біологи, аранжувальники, квітникарі і флористи. Заняття проводяться з дітками із п’яти років.

В центрі є багато можливостей для творчої реалізації ваших дітей, а про багатий досвід, цікаву роботу та професійний рівень свідчать численні роботи, які вже представлено на виставці.








Stydentka
СтудКлуб
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
02.06.2009 06:51 Аноним
при чём тут день защиты детей? просто продают люди свои товары и всё. Разве это называется праздновать? А в показанном детской темы я вообще не вижу. Туфта какая-то

02.06.2009 11:01 stydentka
то крута організація!!!!!

і вони працюють з дітьми!!

краще хай діти там будуть займатися - ніж по підворотнях лазить

02.06.2009 13:57 Аноним
пиар и враньё

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: