Новости ›› Полтава и область

У день всіх закоханих обрали міс та містера університетів

15.02.2012 09:00 | просмотров: 3797
Святковий вечір у День всіх закоханих хтось провів з коханою людиною, хтось у колі сім’ї, а хтось змагаючись за титул «Міс та містер університетів Полтавщини-2012».

Вчора ввечері шість пар з різних навчальних закладів Полтави намагалися довести журі та присутнім глядачам у залі, що саме вони достойні називатися міс чи містером усіх університетів. Кожна пара мала змогу продемонструвати себе у трьох конкурсних епізодах, проявивши винахідливість, талант та витривалість. Хоча молодь і була заявлена як пари, кожен з них змагався за себе самого, тому й містер та міс виявилися зовсім не з одного університету.

То ж, конкурсний епізод перший: «Представлення себе та вишу». А в моїй свідомості – конкурс, хто краще «заспіває» хвалебні оди університету (але не у всіх конкурсантів). Окрім історії університетів (таким шляхом пішли учасники з аграрної академії Ярослав Сагура і Ольга Кориненко (хоча додали досить цікавий «театр тіней») та вихованці технічного університету Дар’я Козуб, Дмитро Осипено і Вікторія Родько ). Справжнє шоу талантів представили учасники з педагогічного університету Олег Чигиринець і Анна Завийборода та технікуму транспортного будівництва Ладик Костандян і Катерина Мормило. Оригінальну пісню та постановку під неї продемонстрували Ірина Пелипенко та В’ячеслав Петренчук із стоматологічної академії.

У другому ж епізоді учасники освідчувалися у коханні. Ось тут вже фантазія конкурсантів не мала меж: і акторська майстерність (монолог Ромео і Джульєтти), і пісня, і танець, і танець, і пісня… Це не помилка, не товтологія, просто як виявилося, найкомфортніше зізнаватися у коханні можна саме такими способами. Хоча кожен із танців вирізнявся подачею, пристрастю, темпераментом, бо кожен конкурсант вкладав у нього прихований зміст, прагнув відкрити всю палітру почуттів. Пісні ж лунали і у запису, і а капелла, і з танцювальним супроводом, і без. Тож улюбленців довго не прийшлося обирати, адже у кожної пари була своя оригінальність, своя родзинка.

І вже після 20-хвилинного антракту, який затягнувся хвилин на сорок, присутні (ті, хто лишився все ж до кінця, а не побіг на концерт Анастасії Волочкової у концертний зал «Листопад») спостерігали третій епізод – «Студентський бал». Він полягав у тому, що конкурсанти красиво виходили парами у вишуканих вбраннях і прямували знову ж таки за куліси. Чекаючи на вирок суддів, конкурсанти встигли вишикуватися та попозувати для присутніх «папарацці».

Імпровізований концерт з кількох співочих номерів розрядив напружену обстановку перед оголошенням результатів… І ось воно… Довгоочікувані результати конкурсу. Але ніхто нікуди не поспішав, адже й так близько дев’ятої, всі закохані вже святкують, а у міському будинку культури ще ніяк не закінчать конкурс. Та все ж урочисту церемонія розпочали, пороздавали титули, пофотографувалися, розбіглися.

Та все ж таку омріяну перемогу у конкурсі «Міс та містер університетів Полтавщини-2012» здобули найспритніші та найталановитіші Дар’я Козуб із Полтавського національного технічного університету та Олег Чигиринець із Полтавського педагогічного університету. За ними на щаблях пошани та з титулами І віце-міс та віце-містер розмістилися Анна Завийборода та Ярослав Сагура. Титул ІІ віце-міс та віце-містер вибороли Ірина Пелипенко зі стоматологічної академії та Ладик Костандян.

Парами отримали призи вихованці технікуму транспортного будівництва Ладик Костандян і Катерина Мормило, які стали міс та містером талант. Пара ж із медичного коледжу Іван Моцаренко та Дар’я Стеценко пішли додому з титулами міс та містер чарівна українська мова. Міс глядацьких симпатій визначили Вікторію Родько, а містером - В’ячеслава Петренчука з медичної академії.
























Источник: news.studclub.poltava.ua

Источник: news.studclub.poltava.ua

Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: