Новости ›› Полтава и область

Запитай пораду про медичний туризм?

01.07.2016 10:00 | просмотров: 485
Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що асоціація розпочинає інформаційний проект „Екологія та здоров’я людини” метою якого є інформування населення міста Полтава з основними, пріоритетними еколого-медичними аспектами сьогодення.

Наразі час відпусток, коли людина може знайти вільний час і приділити його своєму оздоровленн, саме тому, ми і вирішили провести інформаційно-пізнавальну акцію, участь в який може взяти кожен мешканець нашого міста, надіславши запитання, яке відноситься до медичного туризму на на адресу: hospice.poltava@gmail.com Акція є цілком анонімною, спрямована на людей, які працюють повний робочий день й не мають можливості відпроситися з роботи, а також тим, хто з невідомих причин не наважується звернутися до лікаря. Для детальної консультації, за бажанням буде надано телефон відповідного медичного фахівця.

Андрій Олєйніков – економіст-менеджер, магістр з управління проектами вважає, що в умовах глобальної економічної конкуренції феномен медичного туризму змушує медицину розвиватися швидкими темпами за рахунок сучасних технологій і поліпшення обслуговування пацієнтів.

Причини, отримувати медичні послуги за кордоном, різні. Більшість учасників таких турів, не маючи можливості своєчасно отримати кваліфіковане лікування у себе на батьківщині, їдуть як в сусідні країни, так і на далекі континенти з наступних причин:

за конкретними видами лікування (медичний туризм);

для уточнення діагнозу і обстеження (діагностичний туризм);

для оздоровлення та поліпшення зовнішнього вигляду (оздоровчий туризм).

Навіть в умовах фінансової кризи медичний туризм розвивається і надає все більший вплив на національні системи охорони здоров'я і діяльність страхових компаній, які все частіше вважають за краще оплачувати лікування клієнтів в закордонних клініках.

В даний час вже сформувався глобальний ринок медичних послуг зі своєю інфраструктурою (медичним менеджментом, органами акредитації, агентствами медичного туризму і туроператорами, спеціалістами в сфері медичних подорожей). Якщо раніше пошук медичного центру за кордоном був у якомусь сенсі проблемою, то на даний момент існує безліч агентств, які займаються медичним туризмом, які допоможуть підібрати вам місце для лікування та відпочинку, що максимально задовольняє вашим вимогам.

До слабких сторін медичного туризму можна віднести ще й низький рівень юридичного захисту від різних видів медичної недбалості, в тому випадку, якщо щось піде не так, а також місцеві епідемії хвороб.

Інформаційна акція буде тривати із 01.07. по 15.07.2016 року.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: