Новости ›› Полтава и область

У ПолтНТУ завершився чемпіонат України з класичного пауерліфтингу

27.09.2016 13:00 | просмотров: 524
24 вересня відбулося урочисте закриття чемпіонату України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, ветеранів, який протягом тижня проходив на базі ПолтНТУ.

У чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок, юнаків й дівчат та ветеранів участь взяли близько 400 спортсменів з усіх куточків нашої країни, серед яких – чемпіони та призери чемпіонатів світу та Європи. Перед офіційною церемонією закриття відбулося народження переможців у надважкій вазі, яке провели: президент Федерації пауерліфтингу України, представник Міністерства молоді та спорту України, головний тренер штатної збірної команди України з неолімпійських видів спорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу Сіражутдін Базаєв, ректор ПолтНТУ кандидат у майстри спорту з настільного тенісу, заслужений працівник освіти України Володимир Онищенко та президент Федерації пауерліфтингу Полтавської області, суддя ІІ- міжнародної категорії з пауерліфтингу, призер чемпіонатів світу та Європи з пауерліфтингу, старший викладач ПолтНТУ Юлія Гордієнко.

Так почесне третє місце у ваговій категорії до 120 кг здобув представник Харківської області Віктор Мариненко, срібну нагороду одержав представник Луганської області Микола Радченко, а переможцем став представник міста Київ Максим Потьомкін.




Згідно турнірної таблиці, у ваговій категорії понад 120 кг третє місце одержав представник Донецької області Владислав Тартухін, друге місце здобув представник Львівської області Олександр Цвіркун, а переможцем став представник міста Харків Ігор Лотник.

Серед учасників чемпіонату почесне третє місце у Абсолютній формулі Вілкса одержав представник Луганської області Микола Радченко, другим став представник міста Київ Максим Потьомкін, а заслужену перемогу здобув представник Донецької області Вячеслав Шутенко.




У ході церемонії закриття виступив президент Федерації пауерліфтингу України Сіражутдін Базаєв, який подякував усім організаторам за проведений на високому організаційному рівні чемпіонат України та відзначив подяками організаторів.

- Дорогі друзі, вдало завершився Чемпіонат України з пауерліфтингу серед усіх груп. Я хочу привітати усіх призерів та учасників, Ви обов'язково досягнете своїх цілей. Я вважаю, що усі присутні зі мною погодяться, що чемпіонат було підготовлено та проведено на високому організаційному рівні – це результат спільної роботи колективу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, на чолі з ректором Володимиром Онищенком, а також колективу Полтавської обласної федерацією пауерліфтингу на чолі з Юлією Гордієнко. Висловлюю Вам вдячність за таку кропітку працю, - зазначив президент федерації пауерліфтингу України Сіражутдін Базаєв.




Під час церемонії закриття Чемпіонату України президент Федерації пауерліфтингу України Сіражутдін Базаєв відзначив подяками за вагому допомогу під час підготовки та проведення Чемпіонату України з класичного пауерліфтингу організаторів заходу, членів журі та представників Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Привітав із завершенням чемпіонату України присутніх і ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко, який відмітив, що наш університет завжди відкритий для проведення заходів, які популяризують здоровий спосіб життя серед студентської молоді.

- Шановний президенте Федерації з пауерліфтингу України, дорогі друзі. Дозвольте від імені багатотисячного студентського та науково-педагогічного колективу ПолтНТУ висловити щиру подяку Вам за створену атмосферу свята, яка протягом тижня панувала у нашому навчальному закладі. Знайте, двері нашого університету, спортивного клубу та спортивної зали завжди відкриті для наступних зустрічей з проведення чемпіонатів України чи інших змагань такого високого рівня. - відмітив ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко.




Під час урочистого закриття ректор ПолтНТУ вручив подяку президенту Федерації пауерліфтингу України Сіражутдіну Базаєву за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури й спорту та підтримку здорового способу життя студентської молоді Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Право опустити Державний прапор України було надано переможцю Чемпіонату України з класичного пауерліфтингу за абсолютною формулою Вілкса В’ячеславу Шутенку.

Тож, одним із пріоритетних напрямів розвитку Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка є розвиток фізичної культури і спорту, підтримка здорового способу життя студентів та працівників університету!

Источник: pntu.edu.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: