Новости ›› Полтава и область

Полтавські депутати не підтримали ініціативу розчищення берегів Ворскли

27.09.2016 17:00 | просмотров: 372
Депутати комісії із питань містобудування, архітектури та ЖКХ від головування Олега Бєлоножко не виявили бажання підтримати ініціативу очистити береги Ворскли уздовж Левади. Також депутати не підтримали ініціативу свого колеги Юрія Бойко створити комісію із відповідними завданнями, у яку планувалося включити урбаністів City Lab та всіх небайдужих.

З ініціативою створення тимчасової комісії, що займалася б питанням очищення берега річки Ворскли звернувся депутат міської ради від фракції «Самопоміч», але пропозицію відхилили.

На думку Юрія Бойка, прибережна зона річки простягаються уздовж мікрорайонів Левада і Лісок вже давно нагадують джунглі. Окрім того, депутат нагадав про минуле, коли цими берегами можна було приємно гуляти, із задоволенням проводити час. Звернення стосувалося тих депутатів, що мешкають на Подолі, Леваді в Ліску, а також в інших мікрорайонах поблизу річки.

За інформацією ініціатора, у дотичному на берегів Ворскли мікрорайоні проживає понад 10 000 людей. А проблема берегів Ворскли є актуальнішою, ніж більш популярне сьогодні питання Дендропарку, який активно фінансується із міської ради.

Депутат висловив думку, що завдяки деяким полтавським молодим активістам на даний момент вже підготована пропозиція щодо того, як сьогодні можуть виглядати береги Ворскли. У обговореннях приймали участь також і працівники міськвиконкому. Фахівці висловили думку, що спеціальну комісію необхідно створити для того, щоб залучити до вирішення питання різнопрофільних спеціалістів та експертів.

Після обговорення голоси депутатів розділилися. У підсумку дану ініціативу не підтримали на комісії з питань містобудування. Проти створення проголосували депутати Батигін («Рідне Місто»), Мелкумова («Солідарність») та Голдиш («Совість України»). Голова комісії Олег Бєлоножко («ВО Батьківщина») утримався. - See more at: http://kolo.news/category/vlada/307#sthash.tjjCmfaH.dpuf

Источник: kolo.news
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: