Новости ›› Полтава и область

Центр соціальних служб взяв активну участь у фестивалі «Майстерня міста»

28.09.2016 14:00 | просмотров: 465
Полтавський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді взяв активну участь та реалізував чотири проекти у фестивалі «Майстерня міста», який проходив з 22 по 25 вересня цього року.

Перший проект - «Назустріч людям – презентація Полтавського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді».

Проходив він у формі інтерактивної бесіди та мав на меті розширення кола потенційних отримувачів соціальних послуг, покращення соціальної стабільності в місті.

«Волонтерство – рушійна сила позитивних змін» під такою назвою презентував Центр другий проект. Усі присутні ознайомилися і з роботою волонтерів Полтавського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді та, ставши учасником тренінгу, мали змогу осмислити важливість роботи волонтера, роботи цілої команди та її керівника. Молодь висловила своє бачення розвитку волонтерства у Полтаві, поділилися цікавими ідеями, які сприятимуть розвитку нашого міста та були запрошені на навчання до «Школи волонтерів», яка працює при Центрі.




Третій проект - «Полтава – велика родина, де затишно кожній людині!».

У зв'язку з подіями на Сході в Україні з'явилася нова категорія населення – внутрішньо переміщені особи. У Полтаві проживає більше 9 тисяч даних осіб. Головне завдання Центру – це соціалізація даної категорії та залучення до життя полтавської громади. Діти з сімей внутрішньо переміщених осіб ознайомилися із історією Полтави, власноруч виготовили макет гербу міста та були активними учасниками веселої ігрової програми. А дорослі в цей час стали учасниками воркшопу, під час якого поглибили свої знання про місто, висловили свої побажання та сподівання щодо позитивних змін у Полтаві, ділилися і своїми цікавими ідеями щодо покращення життя у місті.




«Місто рівних можливостей» - таку назву мав четвертий проект. Орієнтований на соціалізацію мешканців з особливоми потребами. Серед них є творчі і талановиті полтавці. Для усіх, хто завітав на фестиваль емоційну та філософську виставу «Місто стосунків» презентували артисти молодіжного аматорського театру «Анастасіс» під керівництвом Тараса Духовного. Чуттєвим і пронизаним любов'ю був виступ і молодої поетеси Наталі Гудзенко, яка подарувала глядачам свої авторські вірші. Вразила і своєю самобутністю, емоційністю та патріотичністю і юна обдарована Глушко Ксенія, яка декламувала вірші. Виступи усіх артистів були позитивно сприйняті публікою і стали справжньою родзинкою фестивального дня.

Директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Буднікова зауважила, що такий фестиваль необхідний полтавцям, адже він єднає громаду, є сподвижником до нових цікавих ідей.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: