Новости ›› Полтава и область

Дебатна школа відкрила свої двері полтавській молоді

26.10.2016 17:00 | просмотров: 553
22-23 жовтня 2016 року в Полтаві перед новими учасниками знову відкрила свої двері осіння дебатна школа. Дану ініціативу втілила Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Федерація дебатів України» за підтримки управління у справах сім'ї молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, ОЦЕВУМу, Студентської ради м. Полтава та Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Учасниками заходу були студентська та учнівська молодь міста. Протягом двох днів для молоді проводили різноманітні заняття, спрямовані на самопізнання, формування навичок ефективного спілкування та розвиток лідерських якостей і здібностей. Вперше школа проходила на базі відразу 2-х закладів: 22 жовтня – ОЦЕВУМу та 23 жовтня – ПНПУ імені В.Г. Короленка.

У перший день для слухачів були проведені лекції і тренінги з тем: «Введення в дебати. Правила гри»; «Аргументація»; «Контраргументація»; «Розширення і аналітика». Розповідали про секрети гри провідні лектори ВМГО «Федерація дебатів України», переможці багатьох Всеукраїнських та учасники міжнародних дебатних турнірів Микита Буров та Олександр Кайгородов.

Наступного ж дня учасники Школи змогли практично закріпити отримані знання, спробувавши себе в дебатному турнірі.

Проведення даного заходу сприяло розвитку у молоді свідомого ставлення до життєвого вибору, вміння працювати в команді, навичок самопрезентації та доведення своєї думки шляхом активної цивілізованої дискусії.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: