Новости ›› Полтава и область

«На запчастини - тільки машини!»

06.12.2016 14:00 | просмотров: 488
Всеукраїнська коаліція громадських організацій з протидії торгівлі людьми щорічно 2 грудня до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства проводить різноманітні заходи. В 2011 та 2015 роках було проведено Всеукраїнський Автопробіг «На запчастини - тільки машини!», метою якого було попередження населення України про проблему торгівлі людьми з метою незаконної трансплантації органів.

Організатори заходу у м.Полтава: БО «Світло надії» (член Всеукраїнської коаліції громадських організацій з протидії торгівлі людьми), волонтери Полтавського міського центра соціальних служб для сім’ї, дтей та молоді, ГО «Полтавський центр сім’ї «Родинний дім».

- Цьогоріч ми проводимо інформаційну кампанію поширюємо інформацію щодо небезпек, пов'язаних з участю у незаконній трансплантації органів у якості донора, вербувальника тощо, зокрема, серед населення міст - обласних центрі, – сказала Ольга Гришко, програмни спеціаліст БО «Світло надії».

У заході 2 грудня 2016 року взяли участь 19 НУО з 16 областей України, а саме: Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: