Новости ›› Полтава и область

У Полтаві розпочався ремонт доріг

23.02.2017 11:00 | просмотров: 589
Попри те, що сніг ще не повністю зійшов, у Полтаві розпочався ямковий ремонт дорожнього покриття.

Сьогодні у Полтаві почали латати дороги. Про це свідчать фото, які оприлюднили користувачі Вконтакте та депутат Полтавської міськради Олександр Шамота на своїй сторінці у Facebook.

Ремонтувати почали з вулиці Героїв АТО (Красіна). 11 чоловіків у помаранчевій формі ремонтували дорогу на перехресті вулиці Героїв АТО (Красіна) з вулицею Грушевського. Про це повідомив Олександр Шамота. Далі від центру на Героїв АТО (Красіна) ще четверо чоловіків латали ями. Ці фото опублікували на сторінці «Подслушано в Полтаве» Вконтакті.

Щоб точно дізнатися, які роботи виконувались на вказаних ділянках, та хто їх виконував, «Полтавщина» спробувала зв’язатися із профільним заступником мера Олексієм Чепурком. На жаль, отримати оперативну відповідь нам не вдалося. До того ж, Олексій Чепурко вже третій день не відповідає на дзвінки.

Оскільки профільний заступник не відповідає, ми припускаємо, що роботи на вул. Героїв АТО (Красіна) виконує «Будгарант-7». Саме ця фірма перемогла у минулорічному тендері на поточний ремонт. Оскільки новий договір не підписаний, за умовами старого, попередній переможець може виконувати додаткові роботи за суму, не більшу 20% від його вартості (до 28 млн грн). До того ж, навряд чи це гарантійній ремонт вже виконаного капремонту. Вулиця Героів АТО (Красіна) ремонтувалася від Європейської (Фрунзе) до провулка Колективного. Ця ділянка закінчується до перехрестя з вулицею Грушевського.

Як бачимо, у Полтаві продовжують традицію латання та ремонту у калюжі. Рівно рік тому, 22 лютого 2016-го, на Садах-2 та Огнівці (поряд з цьогорічним ремонтом) дорожні ремонтники латали ями. Як запевнив тодішній очільник КП «ПМШЕД» Олег Вовк, підприємство робило це безкоштовно, щоб поліпшити проїзд.

Источник: poltava.to
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: