Новости ›› Полтава и область

Полтавців запрошують долучитися до всеукраїнської соціально-екологічної акції та взяти участь у конкурсі

29.03.2017 10:00 | просмотров: 422
29 квітня 2017 року відбудеться чергова наймасштабніша всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!» – найбільше прибирання в країні.

«Зробимо Україну чистою разом!» – акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.

«У Полтаві цьогоріч плануємо зосередити зусилля на прибиранні та розчистці Прирічкового парку на р. Ворсклі (від готелю "Турист" до самої траси "Київ-Харків"). Саме тут буде центральна локація "Зробимо Україну чистою разом" у Полтаві» - говорить координатор проекту Юлія Городчаніна.

Також можна запропонувати власну локацію, де Ви хочете колективом організації чи компанією друзів організувати прибирання. Завчасно необхідно погодити з організаторами місце (для забезпечення вивозу сміття та вторсировини).

Організатори забезпечують вивіз сміття та частково інвентар. Щоб приєднатися до акції, потрібно заповнити форму реєстрації https://docs.google.com/forms/d/1YTAYnibWlwoYh1jSMHNyzwn-pMZARFECaA3YHgjucZw/edit або зателефонувати за номером (095) 80-90-100.




В акції можуть брати участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства й установи, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності. Минулого року участь в заході взяли більше 700 полтавців, завдяки чому було зібрано 54080 л сміття.

Звертаємо Вашу увагу, що в рамках акції відбудеться прибирання з роздільним сортуванням сміття.

Стратегічною метою проекту є формування в населення України культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади, влади, бізнесу та ЗМІ для розбору стихійних сміттєзвалищ, а також переведення України до 2020 року на роздільний збір і переробку відходів.

Також в рамках акції «Зробимо Україну чистою разом» оголошено місячник сортування сміття серед шкіл міста «ЧистоТак!», що діятиме до 21 квітня включно.




Хто ще не встиг зареєструватися зі шкіл - телефонуйте за вищевказаним телефоном або пишіть на електронну адресу greencity.poltava@gmail.com. Переможці конкурсу отримають цінні подарунки!

Акція «Зробимо Україну чистою разом!» вже стала найбільшим соціальним проектом України.

Не будьте байдужими, долучайтеся, щоб зробити наше місто кращим!
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: