Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ)
ФакультетыІнститут економіки, управління та інформаційних технологій
Тел. (05322) 2-16-97
e-mail:ieuit@ukr.net
Директор Інституту економіки, управління та інформаційних технологій - Педченко Наталія Сергіївна
Спеціальності:
”БІЗНЕС АНАЛІТИКА”
”ДОКУМЕНТОЗНАВСТВО ТА ІНФОРМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ”
”ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА”
”ЕКОНОМІЧНА КІБЕРНЕТИКА”
”ЕЛЕКТРОННА КОМЕРЦІЯ”
КОМП’ЮТЕРНІ НАУКИ
МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ
МЕНЕДЖМЕНТ
БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ
МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ
МЕНЕДЖМЕНТ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ
МЕНЕДЖМЕНТ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
ОБЛІК І АУДИТ
ПРАВО
УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТА ЕКОНОМІКА ПРАЦІ
ФІЛОЛОГІЯ (ГЕРМАНСЬКІ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРА (ПЕРЕКЛАД ВКЛЮЧНО)
ФІНАНСИ І КРЕДИТ
ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу.
Тел. +38 (05322) 2-18-14
e-mail :tkfdecan@uccu.org.ua
Декан - Тягунова Наталія Михайлівна
Спеціальності:
БІОТЕХНОЛОГІЯ
МАРКЕТИНГ
ТОВАРОЗНАВСТВО І КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ
ТОВАРОЗНАВСТВО ТА ЕКСПЕРТИЗА В МИТНІЙ СПРАВІ
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Тел. (05322) 2-07-40
Електронна пошта:
thdec@ukr.net
Декан -Скрипник Вячеслав Олександрович
Спеціальності:
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ПЕДАГОГІКА ВИЩОЇ ШКОЛИ
ТУРИЗМ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ М’ЯСА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ
ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
КУРОРТНА СПРАВА
Інститут заочно-дистанційного навчання
Тел.: +38-0532-509-138, +38-0532-509-793
Очолює Інститут заочно-дистанційного навчання - Іванов Юрій Васильович
Інститут заочно-дистанційного навчання входить до організаційної структури Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».
Головною метою діяльності якого визначено підготовка висококваліфікованих фахівців наукових ступенів бакалавра та магістра за заочною (дистанційною) формою навчання із застосуванням сучасних технологій, за спеціальностями та освітніми програмами в рамках ліцензованих обсягів, відповідно до сучасних вимог ринку праці та стандартів вищої освіти України.